Onze producten

Wanddecoratie

Met onze lasermachine verrichten wij graveer en snijwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos! Interesse in de mogelijkheden van graveer en snijtechnieken? Wij horen graag meer over jouw creatieve verzoek!

Tuinmeubelen

Massief eiken, douglas of geïmpregneerd vuren. Tuinbanken, tafels, plantenbakken of loungebanken. En dat alles op maat gemaakt.

cadeau's

Vind het perfecte houten cadeau in onze winkel. Een assortiment geschenken die de warmte en veelzijdigheid van hout omarmen. Houten snijplanken, wanddecoratie op maat, kraamcadeau's, huwelijkscadeau's en nog veel meer... Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Ook dat is mogelijk!

Bekijk onze Bol.com pagina voor al onze standaard producten. Op zoek naar een andere afmeting van het product of gepersonaliseerde producten? Neem dan contact met ons op via ons contact-formulier, per e-mail of telefonisch. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel!

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Tuinbanken van 4,5 cm dik tot een lengte van 150 cm kunnen per pakket post verstuurd worden. U ontvangt dan twee bouwpakketten, inclusief een instructie. De bank is met behulp van de instructie zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. De kosten hiervoor binnen Nederland zijn € 40,-.

Tuinbanken die groter zijn worden gemonteerd geleverd. Voor de exacte bezorgprijs verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Het is voor de levensduur van de bank niet noodzakelijk om de bank te behandelen. Eén keer de bank behandelen met een olie is altijd goed.

Als de bank niet behandelt wordt verkleurd de bank naar een grijze kleur. Indien je de behoud van de huidige kleur van de bank wenst, dan adviseren wij de bank te behandelen met een kleurloze olie.

Het beste is om de poten op een stenen ondergrond te zetten. Op aarde of gras kan wel, maar hier zit meer vocht en leven in waardoor de onderkant van de poten sneller wordt aangetast.

Hout is een natuurproduct en blijft altijd werken. Zo kunnen er scheuren ontstaan, welke het zitcomfort niet beïnvloeden en geven een nog robuuster en landelijke uitstraling aan de bank.