Over Ons

fan van hout sinds ...

Sinds altijd al! Hout is zo’n prachtproduct je kan er van
alles mee maken doordat hout verschillende vormen, kleuren en afmetingen heeft. 

HD hout en design begon in 2015 als meubelmakerij, op maat gemaakte tuinmeubelen is waar het allemaal mee begon. Met de verkoop van onze eiken tuinbanken kregen wij steeds vaker het verzoek om persoonlijke teksten en of logo`s in de rugleuning te graveren. Met potlood, liniaal en frees begonnen wij deze wensen te vervullen. Sinds 2020 graveren wij iedere persoonlijke boodschap op product naar keuze met een lasermachine, aangestuurd door een computerprogramma is het eindresultaat verbluffend mooi.

Met een lasermachine kan je veel meer dan alleen tuinbanken graveren, namelijk ook persoonlijke cadeaus, merchandise, lampen, wanddecoratie en nog veel meer… Dat heeft ons doen besluiten om naast tuinbanken en picknicktafels per december 2021 een winkel te openen in Ruurlo.

Als je onze winkel komt bezoeken zie je de machine aan het werk, want een gedeelte van onze winkel is ook deels onze werkplaats. Daarnaast staat de winkel vol met houten creaties. 

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs! En volg ons op Facebook en Instagram waar wij onze nieuwste producten delen.

Ronnie & José

Missie

Unieke op maat gemaakte producten maken met een persoonlijke `Touch’. Een product voor uw bedrijf, een cadeau of een blijvende herinnering achter laten, wij denken graag met u mee. Bij de verwerking van onze producten maken wij uitsluitend gebruik van duurzame materialen.

Visie

Bij ons is geen product of vraag van de klant hetzelfde. Door met u in gesprek te komen over de wensen die er zijn komen we samen tot een mooi eind product zoals u die voor ogen heeft.

waarden